Nothing Special todayy .

Sungguh amat mebosankan harini . Takde mende yg bestbest berlaku . Yes , aku pasti . Mental ku berjalan lancar harini . Aku menyiapkan Homework Mathematic dengan rajin nye . Yerlaaa , tnye pakcik aku -.-' Die siap perli perli lgi . Senang senang . Kau pikir sket umur kau bpe skrg ? Haiyaaa . Tpi nseb baek die bermurah hati 0.0 sggh takpercayeee . Aku begitu happy lepas hw dah siap . Sngt happy ! Rase sgale beban yg hrus dipikul oleh smeua murid , telah selesaii . Cewahhh


Mser BI td , yeee . Aku bru nak antar buku Bi ( C/L) . Lepas dah ade depan mate Techer Amrina , die menjerit lalu berkata Siape yg tak hantar buku C/L ni lgi ? Semua bangun Aku yg bru nak melemparkan bontot ke kerusi kayu yg tak begitu empuk , dah kene bangun . Yee , aku kene berdiri sbb anta lmbt . Seterusnya , aku disuruh menyiapkan homework itu sambil berdiri . Yee , aku terima . Aku bersama rakan karibku , Khadijah Rashidah bersama peserta yg laen membuat keje yg tidak dilengkapkan . Lepas lengkap , aku hantar . Lpeastu , end .

Semasa pembelajaran Geografi dijalankan , aku terdengar bisikan manusia dari blkg . Ia berkata Tak nampak laa Ohhh , taknampak . Baiklaa , aku mebuat keputusan untuk pindah kebelakng , iaitu tmpat Nuril blkg Syed && Faris Daniel . Ahhh , sggh bising disitu . Mungkin aku rasa nmpk bila ddk kt bkg tu , bilaaa aku smpai . Harapan ku hancur ! Si nampak gakk ahh tulisan Encik Raja Azan tu . Unik sggh tulisan die . Bilaa aku duduk blkg , aku nmpk kepala budak laki je . Soo , mmg buhsan !

End :)

MyEm0.Com

Aku naek gilaaa weh

Ahhh , aku makin buhsan duduk dalam rumah ni . Takde mende aku nak buad . Kalau dlu yerlaaa , aku online Myspace . Tapi skrg Myspace mcm baboon tau tak ? Haii , bodohnye Tom . Okee , balek ke topic asl . Dok umah ni takde mnde nak buadkan ? Soo , aku ade Blog , Facebook && Formspring . Huarghhh ! Kalau 3 ekor ni buad hal , aku bunuh diri . Cehh , cm berani je laa doee .

Sekarang aku tngh pikir , Folio Geografi aku tak buad agi . Kau cuba pikir wehh . Kau giler ke nak temu ramah 9 org kat tmpat yg samer . Punyaa la mcm investigator kitrg nnt . Plan nak buad kat TTC . Helehhh -.-' Mcm semua org kat situ friendly nak mampus ke hape ? Malas sial nak buad . Aku cam kesah je yg laen buad ke tak . Asyikasyik aku je ketua . Aku dah laa tak reti jd ketua . Jadi penolong pun hampeh kau tau ?

Lepastu , keje Mathematics , . Mser hantar tu , aku tertinggal Exercise 5 -.-' Mau tak kene dera nnti doe . Pandaipandaia laa aku jwp nnti . Hmmm . Cam giler je . Terlupa tahap gaban aku bnde tu . Siap bukan maen cepat . Khadijah relaks je tak buat -.-' Mmg nak kene ahh budak Mutu tu ., HAHAH :)

MyEm0.Com

Akuu rindu sama kamuu yehh

love Pictures, Images and Photos

Alaaaa syg sygg , syg rindu kt syg . Awwww ;) Bilaa la dpt call you lamelame lgi syg . Rindu suare you , sygsyg . Taw tak syg , mser i call you mlm td kan , i record kita callingcalling . Heheh , saye nak record . Dpt dengar sore you yg garau habes ! tuu . Nnt lepas lahh rindu i kt you . Sejuk hati i dengar sore you tautau .

Anak misali

Yerlaa , ingt lepas blek dri sk ni , nak terus bkk laptop . Ruparupanyee tak . Aku msuk dri rumah kaki ni terus masuk bilik mak aku . Wahaha , bagus sgt ahh ni . Aku tengok mak aku . Aku tnye laa , dah mkn belum , dah mkn ubt belum , dah mandi belum . Mak aku geleng jee laa . Soo , aku tnyee laa ,. Nak mkn bubur tak . Yerlaa , sblum aku kuar umah td aku suruh bibik aku masak bubur . Lepastu mak aku angguk . Aku turun bwh amek bubur . Mak aku xnak kacang ngn ikan bilis -.-' Hnye kosong sahje laa nmpknyee kankan . Aku un , suap laaa mak aku . Tp mser tngh nak bg tu , tersengih-sengih aku . Ahahah , first time lahh weh . Sper tak segan kan ? . Kau ckp siket spe ? Lepastu mak aku ckp terima kaseh bhai ! Wahh , bangge siot .

Then . Aku tnye nak teh tak . Nseb baek pns lg . -.-' aku rse . Mak aku nak ,. Aku amek laaa . Bgi minum . Aku ttbe je bebel . Aiman ni asyik game jee . Bukan nak tngk mama . Abah pun smer , smpat plak joggingjogging . Hurrr , panas betol hati aku . Mak aku ckplaa , nseb baek ade anak mama sorg ni . Ewah ewah . Terharu jgk . Mak aku ckp lgi , syg jugak Mira kat Mama yee . Ehh , selame nii , aku tak syg die ke ? o-O .

&& skrg Bibik aku ngah urut mak aku . Aku berada disebelahh die . Tukang tengok :)

p/s : iloveyou , Mom .

Happy terAmat laa bradesss

swing photography. Pictures, Images and Photos

Ahaaa , ye yee , Aku sngt happy skrg ni . Yerlaaa , Sejarah dpt 80% . Mesti ahh bangge ahh kan . Kau cakap siket sper tak bangge dpt A ? Mmg org tu baboon laa . Yerlaaa , aku low laa Sejarah . Sumpahhh doe , sblom exam , aku bace buku bersungguh-sungguh nye . Smpai tak terlayan bestiee aku yg tngh syokkk je ckp psl itu la ini laa . Aku hanye mampu mnurunkan tengkuk aku kebawah dan keatas , . Mser tngh buad exam Sej tuu , wahwah , . Kacang jerlaaa , . Yerlaa , bace buku kankan . Kalau tak bace , mmg sah xdpt . Tpi dpt A sbb ats batuan Folio Sejarah aku yg sedang dikemaskinikan oleh Khadijah Rashidah . HAHAH ,. pandai kau meniru Folio Sejarah aku -.-' Nseb hantar cepat , kalau tak , dpt percutian percuma dr Cikgu Fahatiyah yeee syg ;)

Ohhh , buhsan

Ohhh , buhsann . aku semakin buhsannn . Tak tau sial nak buad apee . Sekarang kan wehweh , kawan aku semua mcm dah "pecah-pecah" . Ini tak kwn tu laa , tu tak kwn nilaaa , . Aku takphm betol laa ngn diorg ni . Best sngt ke gado lamelame mcm Setan ni ? Sudah sudah laaa tu . Mengalah jeelaa . Kalau kau nak menang sorg pun , kau takdpt apeape un . Baek mengalah je,. Lagi bagus . Kalau tak , ssh kau nak dpt kwn or backup kau . HAHAHA . cehcehh , aku kwn bkn sbb nak tmbh ramai jee tautau . Aku syg korg . Aku taknak doe geng aku gadogado . Tak baek ): Okee ekk , gottta go . Maklumlaa , aku busy laa . Bolehh online weekand jee skrg . :)

Heyy , dude

Ahaaaa , kalau nak membajet depan aku tak payahh laa . Aku tak kan terpikat punye ngn kau .Kalau laki yg mintak sedekah kat tepi jalan tuuh , bolehh ahh terpikat dgn aku en en . Yerlaa , kau membatak giler enn depan laki . Wouhh , hebad hebad ! Aku sukaa ,. Kalau kau ni Ratu Dunia , sure menang sial , . Kalau kau nak crik psl ngn aku kt IM , weh weh , aku pun boleh lahhh badersss ! Haihh , cubaa lahh face to face ngn akuu doe . Tak pyh nak jdi coward ! Setakat dengan spec mata nerd kau tu , alahaiii , aku petik jari je bolehh beli weh . Klau kau nak senyum jeling jeling akuu , . Dherr , ade aku kesah ke ? Duhhh , kau takpyah nak mintak konco konco kau dtg kt aku . Kau sndri laaa wehh dtg . Masalah sndri dtg sndri doe . Ade kaki ade mulut . Guna lahh ! Takyah nak bersurat surat dgn aku . Jgn smpai aku pecahkan mulut kauu . Cuma sbb kau malas nak guna . Nnati berlumba lumba gigi nak kuar dri mulut kauu tuu laahh wehh . Okayy bebs ? Kau okayy ehh ? Takde hal ? thnx :)

p/s : sumpah aku benci kau smpai kiamat !

Monday, August 9

Nothing Special todayy .

Posted by Miera :) at 10:10 PM
Sungguh amat mebosankan harini . Takde mende yg bestbest berlaku . Yes , aku pasti . Mental ku berjalan lancar harini . Aku menyiapkan Homework Mathematic dengan rajin nye . Yerlaaa , tnye pakcik aku -.-' Die siap perli perli lgi . Senang senang . Kau pikir sket umur kau bpe skrg ? Haiyaaa . Tpi nseb baek die bermurah hati 0.0 sggh takpercayeee . Aku begitu happy lepas hw dah siap . Sngt happy ! Rase sgale beban yg hrus dipikul oleh smeua murid , telah selesaii . Cewahhh


Mser BI td , yeee . Aku bru nak antar buku Bi ( C/L) . Lepas dah ade depan mate Techer Amrina , die menjerit lalu berkata Siape yg tak hantar buku C/L ni lgi ? Semua bangun Aku yg bru nak melemparkan bontot ke kerusi kayu yg tak begitu empuk , dah kene bangun . Yee , aku kene berdiri sbb anta lmbt . Seterusnya , aku disuruh menyiapkan homework itu sambil berdiri . Yee , aku terima . Aku bersama rakan karibku , Khadijah Rashidah bersama peserta yg laen membuat keje yg tidak dilengkapkan . Lepas lengkap , aku hantar . Lpeastu , end .

Semasa pembelajaran Geografi dijalankan , aku terdengar bisikan manusia dari blkg . Ia berkata Tak nampak laa Ohhh , taknampak . Baiklaa , aku mebuat keputusan untuk pindah kebelakng , iaitu tmpat Nuril blkg Syed && Faris Daniel . Ahhh , sggh bising disitu . Mungkin aku rasa nmpk bila ddk kt bkg tu , bilaaa aku smpai . Harapan ku hancur ! Si nampak gakk ahh tulisan Encik Raja Azan tu . Unik sggh tulisan die . Bilaa aku duduk blkg , aku nmpk kepala budak laki je . Soo , mmg buhsan !

End :)

MyEm0.Com

Sunday, August 8

Aku naek gilaaa weh

Posted by Miera :) at 6:14 PM
Ahhh , aku makin buhsan duduk dalam rumah ni . Takde mende aku nak buad . Kalau dlu yerlaaa , aku online Myspace . Tapi skrg Myspace mcm baboon tau tak ? Haii , bodohnye Tom . Okee , balek ke topic asl . Dok umah ni takde mnde nak buadkan ? Soo , aku ade Blog , Facebook && Formspring . Huarghhh ! Kalau 3 ekor ni buad hal , aku bunuh diri . Cehh , cm berani je laa doee .

Sekarang aku tngh pikir , Folio Geografi aku tak buad agi . Kau cuba pikir wehh . Kau giler ke nak temu ramah 9 org kat tmpat yg samer . Punyaa la mcm investigator kitrg nnt . Plan nak buad kat TTC . Helehhh -.-' Mcm semua org kat situ friendly nak mampus ke hape ? Malas sial nak buad . Aku cam kesah je yg laen buad ke tak . Asyikasyik aku je ketua . Aku dah laa tak reti jd ketua . Jadi penolong pun hampeh kau tau ?

Lepastu , keje Mathematics , . Mser hantar tu , aku tertinggal Exercise 5 -.-' Mau tak kene dera nnti doe . Pandaipandaia laa aku jwp nnti . Hmmm . Cam giler je . Terlupa tahap gaban aku bnde tu . Siap bukan maen cepat . Khadijah relaks je tak buat -.-' Mmg nak kene ahh budak Mutu tu ., HAHAH :)

MyEm0.Com

Akuu rindu sama kamuu yehh

Posted by Miera :) at 3:03 PM
love Pictures, Images and Photos

Alaaaa syg sygg , syg rindu kt syg . Awwww ;) Bilaa la dpt call you lamelame lgi syg . Rindu suare you , sygsyg . Taw tak syg , mser i call you mlm td kan , i record kita callingcalling . Heheh , saye nak record . Dpt dengar sore you yg garau habes ! tuu . Nnt lepas lahh rindu i kt you . Sejuk hati i dengar sore you tautau .

Saturday, August 7

Anak misali

Posted by Miera :) at 7:04 PM
Yerlaa , ingt lepas blek dri sk ni , nak terus bkk laptop . Ruparupanyee tak . Aku msuk dri rumah kaki ni terus masuk bilik mak aku . Wahaha , bagus sgt ahh ni . Aku tengok mak aku . Aku tnye laa , dah mkn belum , dah mkn ubt belum , dah mandi belum . Mak aku geleng jee laa . Soo , aku tnyee laa ,. Nak mkn bubur tak . Yerlaa , sblum aku kuar umah td aku suruh bibik aku masak bubur . Lepastu mak aku angguk . Aku turun bwh amek bubur . Mak aku xnak kacang ngn ikan bilis -.-' Hnye kosong sahje laa nmpknyee kankan . Aku un , suap laaa mak aku . Tp mser tngh nak bg tu , tersengih-sengih aku . Ahahah , first time lahh weh . Sper tak segan kan ? . Kau ckp siket spe ? Lepastu mak aku ckp terima kaseh bhai ! Wahh , bangge siot .

Then . Aku tnye nak teh tak . Nseb baek pns lg . -.-' aku rse . Mak aku nak ,. Aku amek laaa . Bgi minum . Aku ttbe je bebel . Aiman ni asyik game jee . Bukan nak tngk mama . Abah pun smer , smpat plak joggingjogging . Hurrr , panas betol hati aku . Mak aku ckplaa , nseb baek ade anak mama sorg ni . Ewah ewah . Terharu jgk . Mak aku ckp lgi , syg jugak Mira kat Mama yee . Ehh , selame nii , aku tak syg die ke ? o-O .

&& skrg Bibik aku ngah urut mak aku . Aku berada disebelahh die . Tukang tengok :)

p/s : iloveyou , Mom .

Friday, August 6

Happy terAmat laa bradesss

Posted by Miera :) at 10:03 PM
swing photography. Pictures, Images and Photos

Ahaaa , ye yee , Aku sngt happy skrg ni . Yerlaaa , Sejarah dpt 80% . Mesti ahh bangge ahh kan . Kau cakap siket sper tak bangge dpt A ? Mmg org tu baboon laa . Yerlaaa , aku low laa Sejarah . Sumpahhh doe , sblom exam , aku bace buku bersungguh-sungguh nye . Smpai tak terlayan bestiee aku yg tngh syokkk je ckp psl itu la ini laa . Aku hanye mampu mnurunkan tengkuk aku kebawah dan keatas , . Mser tngh buad exam Sej tuu , wahwah , . Kacang jerlaaa , . Yerlaa , bace buku kankan . Kalau tak bace , mmg sah xdpt . Tpi dpt A sbb ats batuan Folio Sejarah aku yg sedang dikemaskinikan oleh Khadijah Rashidah . HAHAH ,. pandai kau meniru Folio Sejarah aku -.-' Nseb hantar cepat , kalau tak , dpt percutian percuma dr Cikgu Fahatiyah yeee syg ;)

Ohhh , buhsan

Posted by Miera :) at 6:48 AM
Ohhh , buhsann . aku semakin buhsannn . Tak tau sial nak buad apee . Sekarang kan wehweh , kawan aku semua mcm dah "pecah-pecah" . Ini tak kwn tu laa , tu tak kwn nilaaa , . Aku takphm betol laa ngn diorg ni . Best sngt ke gado lamelame mcm Setan ni ? Sudah sudah laaa tu . Mengalah jeelaa . Kalau kau nak menang sorg pun , kau takdpt apeape un . Baek mengalah je,. Lagi bagus . Kalau tak , ssh kau nak dpt kwn or backup kau . HAHAHA . cehcehh , aku kwn bkn sbb nak tmbh ramai jee tautau . Aku syg korg . Aku taknak doe geng aku gadogado . Tak baek ): Okee ekk , gottta go . Maklumlaa , aku busy laa . Bolehh online weekand jee skrg . :)

Saturday, July 31

Heyy , dude

Posted by Miera :) at 2:48 PM
Ahaaaa , kalau nak membajet depan aku tak payahh laa . Aku tak kan terpikat punye ngn kau .Kalau laki yg mintak sedekah kat tepi jalan tuuh , bolehh ahh terpikat dgn aku en en . Yerlaa , kau membatak giler enn depan laki . Wouhh , hebad hebad ! Aku sukaa ,. Kalau kau ni Ratu Dunia , sure menang sial , . Kalau kau nak crik psl ngn aku kt IM , weh weh , aku pun boleh lahhh badersss ! Haihh , cubaa lahh face to face ngn akuu doe . Tak pyh nak jdi coward ! Setakat dengan spec mata nerd kau tu , alahaiii , aku petik jari je bolehh beli weh . Klau kau nak senyum jeling jeling akuu , . Dherr , ade aku kesah ke ? Duhhh , kau takpyah nak mintak konco konco kau dtg kt aku . Kau sndri laaa wehh dtg . Masalah sndri dtg sndri doe . Ade kaki ade mulut . Guna lahh ! Takyah nak bersurat surat dgn aku . Jgn smpai aku pecahkan mulut kauu . Cuma sbb kau malas nak guna . Nnati berlumba lumba gigi nak kuar dri mulut kauu tuu laahh wehh . Okayy bebs ? Kau okayy ehh ? Takde hal ? thnx :)

p/s : sumpah aku benci kau smpai kiamat !