Aku naek gilaaa weh

Ahhh , aku makin buhsan duduk dalam rumah ni . Takde mende aku nak buad . Kalau dlu yerlaaa , aku online Myspace . Tapi skrg Myspace mcm baboon tau tak ? Haii , bodohnye Tom . Okee , balek ke topic asl . Dok umah ni takde mnde nak buadkan ? Soo , aku ade Blog , Facebook && Formspring . Huarghhh ! Kalau 3 ekor ni buad hal , aku bunuh diri . Cehh , cm berani je laa doee .

Sekarang aku tngh pikir , Folio Geografi aku tak buad agi . Kau cuba pikir wehh . Kau giler ke nak temu ramah 9 org kat tmpat yg samer . Punyaa la mcm investigator kitrg nnt . Plan nak buad kat TTC . Helehhh -.-' Mcm semua org kat situ friendly nak mampus ke hape ? Malas sial nak buad . Aku cam kesah je yg laen buad ke tak . Asyikasyik aku je ketua . Aku dah laa tak reti jd ketua . Jadi penolong pun hampeh kau tau ?

Lepastu , keje Mathematics , . Mser hantar tu , aku tertinggal Exercise 5 -.-' Mau tak kene dera nnti doe . Pandaipandaia laa aku jwp nnti . Hmmm . Cam giler je . Terlupa tahap gaban aku bnde tu . Siap bukan maen cepat . Khadijah relaks je tak buat -.-' Mmg nak kene ahh budak Mutu tu ., HAHAH :)

MyEm0.Com

Sunday, August 8

Aku naek gilaaa weh

Posted by Miera :) at 6:14 PM
Ahhh , aku makin buhsan duduk dalam rumah ni . Takde mende aku nak buad . Kalau dlu yerlaaa , aku online Myspace . Tapi skrg Myspace mcm baboon tau tak ? Haii , bodohnye Tom . Okee , balek ke topic asl . Dok umah ni takde mnde nak buadkan ? Soo , aku ade Blog , Facebook && Formspring . Huarghhh ! Kalau 3 ekor ni buad hal , aku bunuh diri . Cehh , cm berani je laa doee .

Sekarang aku tngh pikir , Folio Geografi aku tak buad agi . Kau cuba pikir wehh . Kau giler ke nak temu ramah 9 org kat tmpat yg samer . Punyaa la mcm investigator kitrg nnt . Plan nak buad kat TTC . Helehhh -.-' Mcm semua org kat situ friendly nak mampus ke hape ? Malas sial nak buad . Aku cam kesah je yg laen buad ke tak . Asyikasyik aku je ketua . Aku dah laa tak reti jd ketua . Jadi penolong pun hampeh kau tau ?

Lepastu , keje Mathematics , . Mser hantar tu , aku tertinggal Exercise 5 -.-' Mau tak kene dera nnti doe . Pandaipandaia laa aku jwp nnti . Hmmm . Cam giler je . Terlupa tahap gaban aku bnde tu . Siap bukan maen cepat . Khadijah relaks je tak buat -.-' Mmg nak kene ahh budak Mutu tu ., HAHAH :)

MyEm0.Com