Wouhhh ! ;(

Hello ! Wahhh ! lamer nye tak update blog ni . Skrg kan bolehh online weekand je kankan . Sooo , ssh laa nak update bnyk byk . Rindu doe kt blog ni . Mcmmcm ade kat sini ! Hmmm , malam ni aku takde mood sngt doe . Gilerr doe ptg td . Tak memasal kwn buad bodo biler aku pggl . Masalah towl ,. Okayy , let mee , story to you psl hrini :-

Mser Cikgu Azan masuk , aku , Inas , Ila , Fadlinnur ngn Khadijah(S) . Sebokk ngn lisan doe . Sampai gelak kuat kuat lagi . Sbb semua wat lawak bodo . HAHA . mmg kelaka lahh doe . Aku ngn ila kan gelak mcm hantu , soo , kalau gelak , semua mesti pndg . Cikgu un pndg . HAHAH . && aku ade buat gaya mcne Mutusami tuu ckp , geleng geleng kepale . HAHAHA ! sumpah lawak ! .

thenn , mser PJK , ntahhh laaa , ttbe Khadijah takckp ngn aku . Aku un buad bodo jerlaaa . Aku pndg laa blkg , ckp ngn Yin && Fatii , . Lepastu pegi blkg . Lepak ngn budak H . Sbb aku nak mkn kek Cikgu Ramlah . Sedapp gilerr ! Nseb baek la ade lgi . HAHAH . Td kt surau dah mkn , kt kelas un makan

lagilagi ., lepas hbes tuu , solat Asar laa . Lepastu aku amek telekung . Lepastu tggu Khadijah . Punyaaa lahh tnyee budak budak mane Khadijah . Ruparupannya dah pegi . Kimakk giler . Bukan nak tggu aku . Sakit hati betol . Masalah betul . Lepastu aku g surau , smyg dgn Fad . Hbes solat , Khadijah nmpk aku kt blkg tauu , die pndg ahh , aku wat bodo jer laa . Die ngn Hawa tauu . Lepastu dah hbes bcae doa , aku blahh msuk kelas .

Time blek , . Aku tak tggu Khadijah . Mlas aku . ! Lepastu nmpk Hawa kt pintu kecik , aku pggl lahh die . Aku ingt die tak denga . Soo , Ameera sbelah die ckp lahh aku pggl die , die cam ckp somthing kt die , lepastu ameera un pndg depan . Aku pggl lahh Hawa lgi sekali . Die wat bodo . Huiyooo , aku cam pggl tggul je doe ! Giler sket hatii doe !

&& lgi satu , mser rehat , aku tggu Khadijah jgk . Die ley lgi kater " pegi ahh kau ngn Fati " Lpastu aku blahh laa sbb die un blaa . Soo , blahh la en . Lepas blek dri kantin , aku msuk ahh kelas , sblum tu nmpk Khadijah ngn Emelin ngn Hawa ngn semuasemua laaa , ckp somthing ,. bile aku ngn Fati lalu jee , Khadijah blahh . Aduihhh , aku taktau masalah die ape doe .

&& the end . Aku serba salah skrg tau takk . Nak bela kt pihak sper . AKu tak bela mane mane un . Aku just kawan jee . Aku kwn ngn semua org . Aku tak pilih manemane un ! Sejak Fati ngn Mel gado , semua berubah ., :( Citer semua laen laen . Adehh maek aii . Penink doee. Sooo , entahlaaa . maasalaaahh !

Friday, July 30

Wouhhh ! ;(

Posted by Miera :) at 8:49 PM
Hello ! Wahhh ! lamer nye tak update blog ni . Skrg kan bolehh online weekand je kankan . Sooo , ssh laa nak update bnyk byk . Rindu doe kt blog ni . Mcmmcm ade kat sini ! Hmmm , malam ni aku takde mood sngt doe . Gilerr doe ptg td . Tak memasal kwn buad bodo biler aku pggl . Masalah towl ,. Okayy , let mee , story to you psl hrini :-

Mser Cikgu Azan masuk , aku , Inas , Ila , Fadlinnur ngn Khadijah(S) . Sebokk ngn lisan doe . Sampai gelak kuat kuat lagi . Sbb semua wat lawak bodo . HAHA . mmg kelaka lahh doe . Aku ngn ila kan gelak mcm hantu , soo , kalau gelak , semua mesti pndg . Cikgu un pndg . HAHAH . && aku ade buat gaya mcne Mutusami tuu ckp , geleng geleng kepale . HAHAHA ! sumpah lawak ! .

thenn , mser PJK , ntahhh laaa , ttbe Khadijah takckp ngn aku . Aku un buad bodo jerlaaa . Aku pndg laa blkg , ckp ngn Yin && Fatii , . Lepastu pegi blkg . Lepak ngn budak H . Sbb aku nak mkn kek Cikgu Ramlah . Sedapp gilerr ! Nseb baek la ade lgi . HAHAH . Td kt surau dah mkn , kt kelas un makan

lagilagi ., lepas hbes tuu , solat Asar laa . Lepastu aku amek telekung . Lepastu tggu Khadijah . Punyaaa lahh tnyee budak budak mane Khadijah . Ruparupannya dah pegi . Kimakk giler . Bukan nak tggu aku . Sakit hati betol . Masalah betul . Lepastu aku g surau , smyg dgn Fad . Hbes solat , Khadijah nmpk aku kt blkg tauu , die pndg ahh , aku wat bodo jer laa . Die ngn Hawa tauu . Lepastu dah hbes bcae doa , aku blahh msuk kelas .

Time blek , . Aku tak tggu Khadijah . Mlas aku . ! Lepastu nmpk Hawa kt pintu kecik , aku pggl lahh die . Aku ingt die tak denga . Soo , Ameera sbelah die ckp lahh aku pggl die , die cam ckp somthing kt die , lepastu ameera un pndg depan . Aku pggl lahh Hawa lgi sekali . Die wat bodo . Huiyooo , aku cam pggl tggul je doe ! Giler sket hatii doe !

&& lgi satu , mser rehat , aku tggu Khadijah jgk . Die ley lgi kater " pegi ahh kau ngn Fati " Lpastu aku blahh laa sbb die un blaa . Soo , blahh la en . Lepas blek dri kantin , aku msuk ahh kelas , sblum tu nmpk Khadijah ngn Emelin ngn Hawa ngn semuasemua laaa , ckp somthing ,. bile aku ngn Fati lalu jee , Khadijah blahh . Aduihhh , aku taktau masalah die ape doe .

&& the end . Aku serba salah skrg tau takk . Nak bela kt pihak sper . AKu tak bela mane mane un . Aku just kawan jee . Aku kwn ngn semua org . Aku tak pilih manemane un ! Sejak Fati ngn Mel gado , semua berubah ., :( Citer semua laen laen . Adehh maek aii . Penink doee. Sooo , entahlaaa . maasalaaahh !