Todayyy

Uwahhh , harini .. best giler kout . Okayy , meyh aku citer kau dri awal tautau :-

Okayyy , camni , malam td .., aku ckp kt ayah akuu. Harini kene dtg sk sbb aku plan ngn Ila && Sharifah nak buat latihan drama yg psl BM tu kan . Sooo , ayh aku oke jer laaa kan . Tupp tuuppp smpai sk , aku ikut jalan blkg sbb dekat dengan kantin baru tau . Bilaa naek atas , nmpk gate kecik tu tak bkk lg . Soo , aku jalan ahh teros nak masuk ikut pintu besar depan tu aww . Maser jalan , aku nmpk Sharifah kat tepi pdg , tngh ckp ngn Ilaa aku rasa . Soo , aku pggl laahh die . Lepastuu , Ila pun smpai . Lepastu enn , aku malas nak ikut jalan ke pintu besar tuu , kebetulan maser ngah teserempak ngn Sharifah , jalan tengah yg ade dawai tu , depan mater kitorg . Soo , ape lgi , aku ngn Ila lalu lah tempat dawai . Yg kelakar laa en , aku JERIT ! Takut doe . Sakit kaki aku kene dawai tu . Lepastu Sharifah kater " Kene isi nama kt buku yg ade kt pak guard " Eishhh ! Lebih baek aku jalan ikut pintu besar tu , . ! Tak pyh ulang alik jalan tmpat yg same . Lepas semua dah isi , aku ngn semuasemua g lahh kantin baru , kitorg pun practise laa . Sumpah kelaka doe !Mser time aku ngn Sharifah je kitorg gelak . Maser ngahh ye ye practise , kitorg denga bunyi phone tau . Aku un , pndg lahh blkg . Sbb blkg tuu tmpat casher . Takde org . Lepastu , kitorg wat bodo , , Maser Sharifah bagi salam sbb watak die nye time kan , ade org jawap . Wahahhaha ! Takut giler doe . Lepastu kitorg pack brg g kelas 1A . Maser otw tuu , nmpk budak Taekwando . Power doe diorg ;)) Masuk jer kelas , nmpk Aiman , Asyraf , Izzul , Eizat , Syed , Afif ngn Zhofran . Diorg tngh betulbetul kan meja diorg . Sbb diorg kater , budak pagi buat buruk ,. Soo , aku tngk je laa diorg buat . Asyraf mintak tolong aku pggl pembalut mejaa tuu , aku un pgg laa . Lepastuu , die bisingbising " Wehh , tak lurus ! " " Wehh ! kedut laa kau salotep " " Wehhh , tak cantik ! " Aduihh , aku dengar cam nak tampar jer mukaa die tu . Bising betul budak kecik sorg ni . Akudahh tolong kira okay laa . Lepastuu , dah lame lame kitorg duduk kt kelas tu , Makin bising kelas tuu , Sbb penuh dgn kanakkanak ribena ! Adoii , diorg semua maen sepaksepak tin . Aku tngk Asyraf ngn Afif jer buat keje diorg . Heiyaaa . Lepastu , pembalut tu dah hbes , aku un mintak duet , lepastu pegi beli . Aku , Ila , Sharifah pegi ahh turun bawah . Kitorg pegi 7E skali . Lepas dah hbes naek tu , kitorg guna jln tngh jgk tau ,. Aku jerit tau tak . Takut suar aku terkoyak . :(( Tau lahh gedik doe . HAHAHA . lepastuu , kitorg msuk kelas blek . Mser ngah sebok sebok tuu , aku un nak blahh . SOO , aku blahh r ngn Ila && Sharifah aww . G kelas Cekal practise drama . Hbes practise , kuar laa en . Lepastu aku msuk kelas aku blek . Ila ngn Sharifah nak blekk , soo aku join laa budakbudak laki . Aku kalau nak blek , mak ngn ayh tak blek umah lg . Soo , mser ngah lepak tuu , Eizat tunjuk vedio Aiman maen tin . Mcm bolaa plakk aku tngk . Mser ngahh tngk tu , Eizat slowmoushen kan vedio tu , . Giler smart ! Dah lamelame borak , aku tngk Asyraf . Sebok nye lahh ngn meja die . Then , aku tngk lahhh sekeliling kelas . Bersepah gilerr !! Soo , aku buat bodo laa en . Lepastu Asyraf jerit , " Wehhh , mane salotep lgi ! " Semua pndg die . Lepastu aku ckp laa " Alaaa , pegi lahh beli " .. " Aku takde duet ! " ... " Kau mintak lahh Eizat . Td die kater die bwk 20 inggt . " .. Lepastu Eizat buat bodo . HAHA . bangang giler doe . " Thenn, aku biaa laa . Aku crik laa penyapu . Aku sapuuuu lantai kelas tau . Sbb bersepah nak matii ! Dengan plastik nye , dgn tin nyee laaa . Mser dah nak hbes sapu tu , makcik tukang sapu tu tegur aku . Die ckp mnde ntahh , . Aku un takphm . Lepastu , die suruh aku crik penyodok . Lepas amek penyodok dri kelas B , aku bg ahh die . Die lepastu ckp mende ntahh , sumpah aku takphm ! Mulut cam tak terbukak je . Die tunjuk sampah yg dekat dgn penyodok tuu . Aku un kater laa " nape? nak saye sapu ke ? " Lepastu , die tunjuktunjuk sampah kt tepi penyodok tu . Lepastu die sapu . Aduihh , giler ke ape makcik ni ? HHHAHA. lepastuu , aku dah hbes tu , die pggl aku lg skali. Aku dtg ahh kt die . Die tunjuk aku tong sampah yg ade dekat kelas B tu , aku pndg lahh die , npe ? Die kater ahh , sampah ni sampah ni ? Aduhh , mak aii , apehal dgn makcik ni un aku takpaham . Lepastu die terus blahh . -.-' Tak ke giler wehhh . Lepastu aku masuk laaa . Adee , laa samaph siket kat tepitepi kelas tu en , aku sapu . Aku membebel laa , apesal sepah sngt kelas ni . Lepastu Eizat pggl aku , aku pndg laa, ruparupanya die record aku ngah sapu . Babooonnnn ! Then Izzul bleng bnde ape ntahh kt aku . Haiihh . malu siot . Aku sruh Eizat delete vedio tu . Nseb baek die tu tak keras kepale . HAHAH . Best kout . Thenn , Asyraf jerit lahh mintak selotep . Aku un jerit laaa blek , " Apesal korang ni . Tak bekerjasama langsung ! Sesape tolong laa belikan salotep . Kesian tuu Asyraf " Lepastu , spe ntah bg duet , Asyraf ngn Syed un g turun bwh . Lamer laa jgk . Bper minit ntahh die pegi . Lepas dah setengah jam dalm kelas tuu , aku un kemas kemas brg . Tpi aku tngk kels cam hampehh je . Sooo , aku g laaa kemas kemas kelas . Thenn , turun bwh . Mser kt bwh bukit tu kan , nmpk abg yg aku dtrg awl mser Jumaat hritu ! Walaweyy , hensem giler doe ! Lepastu , nmpk kete bapak aku , aku un ajaln laaa depan diorg . Lepastuu , Arif taksilap aku , budak form 2 .., tnye laa ade ape en . Then aku ckp , takde ape2 un . Saje dtg sk . Then naek kete .

The end .

p/s : sbenarnye ade lg sket yg t'tggl . Malas nak update bnykbyk . Soo , okeyy laa en stakat ni ;)

Saturday, July 31

Todayyy

Posted by Miera :) at 1:23 PM
Uwahhh , harini .. best giler kout . Okayy , meyh aku citer kau dri awal tautau :-

Okayyy , camni , malam td .., aku ckp kt ayah akuu. Harini kene dtg sk sbb aku plan ngn Ila && Sharifah nak buat latihan drama yg psl BM tu kan . Sooo , ayh aku oke jer laaa kan . Tupp tuuppp smpai sk , aku ikut jalan blkg sbb dekat dengan kantin baru tau . Bilaa naek atas , nmpk gate kecik tu tak bkk lg . Soo , aku jalan ahh teros nak masuk ikut pintu besar depan tu aww . Maser jalan , aku nmpk Sharifah kat tepi pdg , tngh ckp ngn Ilaa aku rasa . Soo , aku pggl laahh die . Lepastuu , Ila pun smpai . Lepastu enn , aku malas nak ikut jalan ke pintu besar tuu , kebetulan maser ngah teserempak ngn Sharifah , jalan tengah yg ade dawai tu , depan mater kitorg . Soo , ape lgi , aku ngn Ila lalu lah tempat dawai . Yg kelakar laa en , aku JERIT ! Takut doe . Sakit kaki aku kene dawai tu . Lepastu Sharifah kater " Kene isi nama kt buku yg ade kt pak guard " Eishhh ! Lebih baek aku jalan ikut pintu besar tu , . ! Tak pyh ulang alik jalan tmpat yg same . Lepas semua dah isi , aku ngn semuasemua g lahh kantin baru , kitorg pun practise laa . Sumpah kelaka doe !Mser time aku ngn Sharifah je kitorg gelak . Maser ngahh ye ye practise , kitorg denga bunyi phone tau . Aku un , pndg lahh blkg . Sbb blkg tuu tmpat casher . Takde org . Lepastu , kitorg wat bodo , , Maser Sharifah bagi salam sbb watak die nye time kan , ade org jawap . Wahahhaha ! Takut giler doe . Lepastu kitorg pack brg g kelas 1A . Maser otw tuu , nmpk budak Taekwando . Power doe diorg ;)) Masuk jer kelas , nmpk Aiman , Asyraf , Izzul , Eizat , Syed , Afif ngn Zhofran . Diorg tngh betulbetul kan meja diorg . Sbb diorg kater , budak pagi buat buruk ,. Soo , aku tngk je laa diorg buat . Asyraf mintak tolong aku pggl pembalut mejaa tuu , aku un pgg laa . Lepastuu , die bisingbising " Wehh , tak lurus ! " " Wehh ! kedut laa kau salotep " " Wehhh , tak cantik ! " Aduihh , aku dengar cam nak tampar jer mukaa die tu . Bising betul budak kecik sorg ni . Akudahh tolong kira okay laa . Lepastuu , dah lame lame kitorg duduk kt kelas tu , Makin bising kelas tuu , Sbb penuh dgn kanakkanak ribena ! Adoii , diorg semua maen sepaksepak tin . Aku tngk Asyraf ngn Afif jer buat keje diorg . Heiyaaa . Lepastu , pembalut tu dah hbes , aku un mintak duet , lepastu pegi beli . Aku , Ila , Sharifah pegi ahh turun bawah . Kitorg pegi 7E skali . Lepas dah hbes naek tu , kitorg guna jln tngh jgk tau ,. Aku jerit tau tak . Takut suar aku terkoyak . :(( Tau lahh gedik doe . HAHAHA . lepastuu , kitorg msuk kelas blek . Mser ngah sebok sebok tuu , aku un nak blahh . SOO , aku blahh r ngn Ila && Sharifah aww . G kelas Cekal practise drama . Hbes practise , kuar laa en . Lepastu aku msuk kelas aku blek . Ila ngn Sharifah nak blekk , soo aku join laa budakbudak laki . Aku kalau nak blek , mak ngn ayh tak blek umah lg . Soo , mser ngah lepak tuu , Eizat tunjuk vedio Aiman maen tin . Mcm bolaa plakk aku tngk . Mser ngahh tngk tu , Eizat slowmoushen kan vedio tu , . Giler smart ! Dah lamelame borak , aku tngk Asyraf . Sebok nye lahh ngn meja die . Then , aku tngk lahhh sekeliling kelas . Bersepah gilerr !! Soo , aku buat bodo laa en . Lepastu Asyraf jerit , " Wehhh , mane salotep lgi ! " Semua pndg die . Lepastu aku ckp laa " Alaaa , pegi lahh beli " .. " Aku takde duet ! " ... " Kau mintak lahh Eizat . Td die kater die bwk 20 inggt . " .. Lepastu Eizat buat bodo . HAHA . bangang giler doe . " Thenn, aku biaa laa . Aku crik laa penyapu . Aku sapuuuu lantai kelas tau . Sbb bersepah nak matii ! Dengan plastik nye , dgn tin nyee laaa . Mser dah nak hbes sapu tu , makcik tukang sapu tu tegur aku . Die ckp mnde ntahh , . Aku un takphm . Lepastu , die suruh aku crik penyodok . Lepas amek penyodok dri kelas B , aku bg ahh die . Die lepastu ckp mende ntahh , sumpah aku takphm ! Mulut cam tak terbukak je . Die tunjuk sampah yg dekat dgn penyodok tuu . Aku un kater laa " nape? nak saye sapu ke ? " Lepastu , die tunjuktunjuk sampah kt tepi penyodok tu . Lepastu die sapu . Aduihh , giler ke ape makcik ni ? HHHAHA. lepastuu , aku dah hbes tu , die pggl aku lg skali. Aku dtg ahh kt die . Die tunjuk aku tong sampah yg ade dekat kelas B tu , aku pndg lahh die , npe ? Die kater ahh , sampah ni sampah ni ? Aduhh , mak aii , apehal dgn makcik ni un aku takpaham . Lepastu die terus blahh . -.-' Tak ke giler wehhh . Lepastu aku masuk laaa . Adee , laa samaph siket kat tepitepi kelas tu en , aku sapu . Aku membebel laa , apesal sepah sngt kelas ni . Lepastu Eizat pggl aku , aku pndg laa, ruparupanya die record aku ngah sapu . Babooonnnn ! Then Izzul bleng bnde ape ntahh kt aku . Haiihh . malu siot . Aku sruh Eizat delete vedio tu . Nseb baek die tu tak keras kepale . HAHAH . Best kout . Thenn , Asyraf jerit lahh mintak selotep . Aku un jerit laaa blek , " Apesal korang ni . Tak bekerjasama langsung ! Sesape tolong laa belikan salotep . Kesian tuu Asyraf " Lepastu , spe ntah bg duet , Asyraf ngn Syed un g turun bwh . Lamer laa jgk . Bper minit ntahh die pegi . Lepas dah setengah jam dalm kelas tuu , aku un kemas kemas brg . Tpi aku tngk kels cam hampehh je . Sooo , aku g laaa kemas kemas kelas . Thenn , turun bwh . Mser kt bwh bukit tu kan , nmpk abg yg aku dtrg awl mser Jumaat hritu ! Walaweyy , hensem giler doe ! Lepastu , nmpk kete bapak aku , aku un ajaln laaa depan diorg . Lepastuu , Arif taksilap aku , budak form 2 .., tnye laa ade ape en . Then aku ckp , takde ape2 un . Saje dtg sk . Then naek kete .

The end .

p/s : sbenarnye ade lg sket yg t'tggl . Malas nak update bnykbyk . Soo , okeyy laa en stakat ni ;)