busyy

ahhhh ! mggu ni mggu yg sngt mem-busy kan korg tau ! aku dpt update ni un sbb bru free , . Lamee betul takk update blog && online . Aduihhh . skrg dah boleh online biler weekand jee , . Semuaa adq aku punye psl doe . Facebook memanjang , . aku xderlaaa cm diee . Heihhh . Hrini aku takde story nakk citer kt korg semuaa , . Tpi ade kott sketsket .


first -
tdd kt formspring , ade anymously kot ejaa die , tak ingt laa , . Diee kater aku nii , stalker bitch . Aduihhh , tak memasal, . maybee sbb blog ni kot . Aku kan citer semua bnde kt blog nii , sooo maybe die terasa ,. HAHAHA . pdn mukaa kau doe .

second -
Mlm td aku g kenduri , . Tpi before kuar umahh , aku nmpk mak aku pkai bju kurung , . kater nak g umah nenek . watper nak pkai baju kurung . aku tnye ahh asl pkai bju kurung . Ruparupanya ade kenduri arwahh . Aku un , malas nak naek atas tukar bju . soo , kebetulan cardigan aku ade kt tepi tgga tuu , aku amek jerlaa . pkai lepastu pakai tudung warna itamm . Dahh smpaii kt umahh tu , semua pndg doee aku , . Yerlaaa , aku je tak pakai bju krung . Ishhh . Nseb bake cardigan akuu pnjg . -

third -
mser kt kenduri tu kankan , ade sorg akak ni .. Cun nak mamposs doe ,. Biler die senyum mcm taylor swift . sumpahh doe . Dahh r putihh , kerempeng . bolehh jd model aku rse , . tpi agak HOT lahh jgk akak tuu , .Mater un sepet . Fewiittt , . tergoda aku . HAHAHA !


ituu jerlaaa kot citer aku . =)

Sunday, July 25

busyy

Posted by Miera :) at 12:25 PM
ahhhh ! mggu ni mggu yg sngt mem-busy kan korg tau ! aku dpt update ni un sbb bru free , . Lamee betul takk update blog && online . Aduihhh . skrg dah boleh online biler weekand jee , . Semuaa adq aku punye psl doe . Facebook memanjang , . aku xderlaaa cm diee . Heihhh . Hrini aku takde story nakk citer kt korg semuaa , . Tpi ade kott sketsket .


first -
tdd kt formspring , ade anymously kot ejaa die , tak ingt laa , . Diee kater aku nii , stalker bitch . Aduihhh , tak memasal, . maybee sbb blog ni kot . Aku kan citer semua bnde kt blog nii , sooo maybe die terasa ,. HAHAHA . pdn mukaa kau doe .

second -
Mlm td aku g kenduri , . Tpi before kuar umahh , aku nmpk mak aku pkai bju kurung , . kater nak g umah nenek . watper nak pkai baju kurung . aku tnye ahh asl pkai bju kurung . Ruparupanya ade kenduri arwahh . Aku un , malas nak naek atas tukar bju . soo , kebetulan cardigan aku ade kt tepi tgga tuu , aku amek jerlaa . pkai lepastu pakai tudung warna itamm . Dahh smpaii kt umahh tu , semua pndg doee aku , . Yerlaaa , aku je tak pakai bju krung . Ishhh . Nseb bake cardigan akuu pnjg . -

third -
mser kt kenduri tu kankan , ade sorg akak ni .. Cun nak mamposs doe ,. Biler die senyum mcm taylor swift . sumpahh doe . Dahh r putihh , kerempeng . bolehh jd model aku rse , . tpi agak HOT lahh jgk akak tuu , .Mater un sepet . Fewiittt , . tergoda aku . HAHAHA !


ituu jerlaaa kot citer aku . =)