What the ..

Okayy okayy . Firstt . PC milikk familyy akuu rosak . Kau tau rosakk ? Sbb tu lahh lamer takk update blog ni .Ape tuhh yg kt bwh tuu . Alahhhh lantakk laa . Aku saket hati gilerr doe . Lepastu lepastuu , ayh aku marahmarah sbb result adek akuu yg agk menderummmmm tuu ,. Lepastu ayh kter internet akn ditarik blekk . Whattt ! Aduihhh . Sorg yg salah , semua kene . Tension giler . Tapitapi nseb baek ayh tak mintak phone sbb adq aku takde phone . Soo , takde kaitann -

p/s* result aku pun menurun

&&& sekolahhh ade buat exam . Haihhh , bru lepas amek slip result . Dah kene amek Ujiann bla bla blaa tu . Result aku agkkk , agkk r menurun . Sbb soalan ssh giler tahap gaban en en en . Apesall lahh cikgu ni ske buat ujian semuasemua tu laa . Tahu laa ank murid die takpandai belakaa . Hehehe* Sooo , nak buat cmnee . Tawakal jer laaa .

Thursday, July 22

What the ..

Posted by Miera :) at 12:46 AM
Okayy okayy . Firstt . PC milikk familyy akuu rosak . Kau tau rosakk ? Sbb tu lahh lamer takk update blog ni .Ape tuhh yg kt bwh tuu . Alahhhh lantakk laa . Aku saket hati gilerr doe . Lepastu lepastuu , ayh aku marahmarah sbb result adek akuu yg agk menderummmmm tuu ,. Lepastu ayh kter internet akn ditarik blekk . Whattt ! Aduihhh . Sorg yg salah , semua kene . Tension giler . Tapitapi nseb baek ayh tak mintak phone sbb adq aku takde phone . Soo , takde kaitann -

p/s* result aku pun menurun

&&& sekolahhh ade buat exam . Haihhh , bru lepas amek slip result . Dah kene amek Ujiann bla bla blaa tu . Result aku agkkk , agkk r menurun . Sbb soalan ssh giler tahap gaban en en en . Apesall lahh cikgu ni ske buat ujian semuasemua tu laa . Tahu laa ank murid die takpandai belakaa . Hehehe* Sooo , nak buat cmnee . Tawakal jer laaa .