Arghh ! :(

Hemmm ! Ingt kan dpt puasaa ! Ruparupanyaa , tak ! Akuu periodd !! Tension nye . Kt sekolahh tahan jer doe saket perot . Nak berakk , taik tuu tak kuar plakk . Senggugut kann ~ Aduihhh . Lepastu dah tau period , minum air ber-gas lgituu . Dahsyat betol . Kan aku ni sumbaatt je semuaa . Tpi yg xsedapp tu aku buangg r doee . :)

Hey hey hey ! Kepala otak kau aku couple ngn Azali tu . Heee . Gelii doee . Tak memasal ttbe timbul fitnah nii . Eiuuu ~ Aku tak sukaaa botak tu ! Dah lahh perangai mcm setann ! Eishhh ! Mak aku plakk sukaa die . Heeee . Sampai dah berangan nak msuk meminang . Waduhhhh ~ Kalo jodoh aku ngn dieee . DAHSYATT !

Heyyy Ilaaa ! Jhat nyee kau ! Pegi pggl name Akmal Hadif tuhh apesal doe ? Malu suiott ! Dah laaa time tu Teacher Nazilah ade . Bangang doe . Lepastu nak ckp aku pggl die plak . Tak memasal . Aku just ckp , klo berani pggl lahh . Kau pggl betolbetol buad apee ! Hbes Haziq kecoh . Babun nyee Haziq . ;p

Heyyy KDJ . Babbbbbbuntut ,. Kau pggl name Irsyad ek . Siutt . Nseb baek tak dengaaa . Hehehe . Malu nak jumpe die*

Mcmmcm jadi kann kt aku hrini ? Best laaa :)

Monday, July 19

Arghh ! :(

Posted by Miera :) at 11:45 PM
Hemmm ! Ingt kan dpt puasaa ! Ruparupanyaa , tak ! Akuu periodd !! Tension nye . Kt sekolahh tahan jer doe saket perot . Nak berakk , taik tuu tak kuar plakk . Senggugut kann ~ Aduihhh . Lepastu dah tau period , minum air ber-gas lgituu . Dahsyat betol . Kan aku ni sumbaatt je semuaa . Tpi yg xsedapp tu aku buangg r doee . :)

Hey hey hey ! Kepala otak kau aku couple ngn Azali tu . Heee . Gelii doee . Tak memasal ttbe timbul fitnah nii . Eiuuu ~ Aku tak sukaaa botak tu ! Dah lahh perangai mcm setann ! Eishhh ! Mak aku plakk sukaa die . Heeee . Sampai dah berangan nak msuk meminang . Waduhhhh ~ Kalo jodoh aku ngn dieee . DAHSYATT !

Heyyy Ilaaa ! Jhat nyee kau ! Pegi pggl name Akmal Hadif tuhh apesal doe ? Malu suiott ! Dah laaa time tu Teacher Nazilah ade . Bangang doe . Lepastu nak ckp aku pggl die plak . Tak memasal . Aku just ckp , klo berani pggl lahh . Kau pggl betolbetol buad apee ! Hbes Haziq kecoh . Babun nyee Haziq . ;p

Heyyy KDJ . Babbbbbbuntut ,. Kau pggl name Irsyad ek . Siutt . Nseb baek tak dengaaa . Hehehe . Malu nak jumpe die*

Mcmmcm jadi kann kt aku hrini ? Best laaa :)